Lokacije Povpraševanje
Prijava za šole

Akcija zbiranja OEEO - "Ni debate - v Gorenje Surovino dajte stare aparate"

Spoštovani otroci, starši in vsi občani, ki želite sodelovati v akciji,

Končali smo! Našo akcijo zbiranja odpadne električne in elektronske opreme na območju Maribora z okolico. Bili ste preprosto enkratni in zbrali skoraj 127 ton odpadne električne in elektronske opreme. Zadnji dnevi so bili res polni adrenalina, tekmovalnosti, volje in trdega dela. Dobili smo zmagovalce.  Z vašo pomočjo in veliko prizadevnostjo učiteljev koordinatorjev sta to šoli OŠ Rače (največ točk) in OŠ Središče ob Dravi (največ kilogramov po učencu).
Iskrene čestitke vsem!
Tako se bo v mesecu decembru treslo  od novoletne zabave, ki smo jo obljubili.
V duhu boja za zmago se velikokrat pozabi, da to v prvi vrsti ni tekmovanje, ampak akcija, kjer želimo predvsem naše otroke naučit, kateri so nevarni odpadki in da jih moramo zbirati ločeno. Je pa vedno na koncu tako, da vsi ne morete zmagat in da je prisotno tudi razočaranje.
Na koncu se želimo zahvaliti vsem šolam, ki so pristopila k tej akciji in s tem pokazala svojo odgovornost do okolja, do nas, do vas! Zahvaljujemo se vsem občanom Maribora in okoliških občin, vsem podjetjem, ki so jim pomagali in vsakemu posebej, ki je prinesel kakšen aparat na naš zbirni center ali šolo. Hvala tudi vsem moderatorjem na Radiu City, ki so nas spodbujali in pripravljali zanimive prispevke. Pokazali smo, da smo iz pravega testa, da je naša zavest do narave odgovorna in se pri tem naučili, kako pomembno je, da te odpadke pravilno ločujemo. Naš cilj je dosežen!
 

Pravila zbiralne akcije

 Nagrajenci žrebanja za mali gospodinjski aparat:
1. žrebanje (11.10.2018): Luka Lešnik
2. žrebanje (18.10.2018): Andrej Čeru
3. žrebanje (25.10.2018): Boštjan Alavančič

Lokacija
Maribor z okolico  
Datum začetka
08.10.2018  
Datum konca
25.10.2018  

Nabrani materiali

Material Količina / Kos
Veliki gospodinjski aparati 744
Televizorji in računalniški in monitorji 1721
Mali gospodinjski aparati 5302
Drobni aparati 8767
Sijalke 6666
Odpadne baterije 105945

Prenesi PDF

Rače.jpg
Rače_1.jpg