Lokacije Povpraševanje
O podjetju
O podjetju

Imamo bogato preteklost. In jasno vizijo prihodnosti!

Smo podjetje s skoraj sedemdesetletno tradicijo, dragocenimi izkušnjami, jasno začrtanimi cilji in drzno vizijo prihodnosti - postati največja družba za storitve ravnanja z odpadki na območju Slovenije, ki partnerjem iz industrije, lokalnim skupnostim in gospodinjstvom ponuja celovite rešitve za vse vrste odpadkov.

Podjetje Gorenje Surovina se ukvarja s pridobivanjem sekundarnih surovin iz ostankov odpadkov. Naša osnovna strategija je zavezanost k reciklaži in ponovni uporabi odpadkov. To ostaja naše temeljno načelo tudi v razvoju dejavnosti predelave odpadkov. Pridobivati zelo koristno in dragoceno sekundarno surovino, ostaja naša temeljna dejavnost tudi v prihodnje.

Brošura ob 65-letnici Surovine Video predstavitev

Povezane družbe v lasti Gorenja Surovine d.o.o.:

Kemis d.o.o Srbija
se ukvarja z zbiranjem, transportom, skladiščenjem in predelavo ostankov kovinskih in nekovinskih materialov. Specializirani so za delo z nevarnimi odpadki na srbskem tržišču. Organizirajo končna odlaganja ali sežig nevarnih odpadkov za njihove poslovne partnerje. Imajo vsa potrebna dovoljenja za čezmejno premeščanje odpadkov pooblaščenim podjetjem v tujini.

Kontakt:
E-naslov:
Telefon: +381 63 321 155
Podjetje Kemis Bosna in Hercegovina
se ukvarja z zbiranjem, skladiščenjem in odstranjevanjem nevarnih odpadkov v industriji, v življenjskem okolju, specialnim čiščenjem v industriji, predelavo medicinskih odpadkov ter proizvodnjo in inženiringom.

Kontakt:
E-naslov:
Telefon: +387 35 556 988

Lastniška struktura

Surovina v številkah

število zaposlenih

Skupna realizacija v tonah