Lokacije Povpraševanje
Družbena odgovornost
Družbena odgovornost

Družbena odgovornost

Podjetje Surovina je vpeto v lokalno okolje, v katerem deluje. Družbeno odgovornost izkazujemo ne samo s svojim delovanjem na poslovnem področju, ampak tudi s podporo vrsti kulturnih, športnih in humanitarnih dogodkov z območja celotne Slovenije, seveda v skladu s svojimi zmožnostmi.

Z zadovoljstvom ugotavljamo, da dosegajo društva in posamezniki, katerih delovanje podpira Surovina, odlične rezultate, kar močno vpliva na prepoznavnost in ugled sponzorirancev in sponzorjev. Pomagamo tudi manjšim organizacijam in posameznikom, ki se za svoj košček zmage šele borijo. Njihov uspeh je tudi naš uspeh.

akcije_3.jpg
akcija1_1.jpg
akcija_6.jpg
akcije_4_1.jpg
akcija_2.jpg
akcije_5.jpg

Že vrsto let smo ponosni sponzor tekmovanja Zlata lisica, ki je tradicionalna mednarodna smučarska tekma za svetovni pokal za ženske. S tem podpiramo organizacijo Zlate lisice, ki tako uspešno prispeva k razvoju športa in oživljanju dogajanja v mestu Maribor in drugod.

Mesto Maribor vsako leto že več kot 30 let vstopa v poletje s Festivalom Lent, ki je največji slovenski festival na prostem in eden največjih v Evropi. Festival Lent je kultura mesta, druženja in čutenja, zato smo tudi mi že vrsto let sponzor te prireditve, saj se zavedamo pomembnosti festivala ne le v lokalnem, ampak tudi v nacionalnem in mednarodnem merilu.

"Čisto veselje" je vseslovenska humanitarna akcija zbiranja odpadnih surovin. Družba Surovina d.o.o. si skupaj z Zvezo prijateljev mladine s projektom Botrstvo (ZPM) podaja roke, z namenom pomagati. Čisto veselje je akcija, s katero ljudi ozaveščamo o pomenu ohranjanja narave in jih hkrati spodbujamo, da pomagajo otrokom s čustvenimi in vedenjskimi motnjami.

Slovensko narodno gledališče Maribor je ena izmed največjih kulturnih ustanov, ki s svojo lastno dramsko, operno, baletno in koncertno produkcijo bogati slovenski kulturni prostor že skoraj stoletje. V čast nam je, da lahko kot sponzorji pripomoremo k uprizoritvi različnih predstav in tako k ohranitvi visoke ustvarjalne ravni kulturnih dogodkov.