Lokacije Povpraševanje
Fizična oseba
Fizična oseba

Prevzem odpadkov za fizične osebe

Prinesite svoje odpadne materiale v podjetje Surovino!

V številnih zbirnih centrih po celotnem območju Slovenije odkupujemo kovinske in nekovinske odpadne materiale. K nam lahko prinesete vaš jekleni odpad, odpadne barvne kovine, papir, akumulatorje, radiatorje itd. Brezplačno prevzemamo električno in elektronsko opremo, les, plastiko …

S pomočjo naših zaposlenih na zbirnih centrih je celoten postopek odkupa hiter in enostaven, poleg tega pa vaše odpadke odkupimo po konkurenčnih cenah.

Preverite lokacije naših centrov

Odkupujemo

JEKLENI ODPAD
(vrtna orodja, deli mehanizacije za urejanje okolja, deli kmetijske mehanizacije, vrtne ograje, razna okovja, jeklene posode, radiatorji, železni ostanki pri gradbeništvu)

ODPADNI PAPIR
(navadni papir, škatle, časopisi, kartoni, odsluženi šolski učbeniki)

BARVNE KOVINE
(izdelki iz bakra, medenine, cinka, svinca in aluminija kot so sanitarne armature, žlebovi, škropilnice, radiatorji, …)

AKUMULATORJE

Prevzemamo

LES

PLASTIKO

TELEVIZORJE IN MONITORJE

MALE GOSPODINJSKE APARATE
(sesalniki, električne metle, električno orodje, tiskalniki, računalniki, radijski sprejemniki, likalniki, cvrtniki, …)

DROBNE APARATE
(telefonski aparati, mobilni telefonski aparati, električne igrače, MP3 predvajalniki, brivniki, tipkovnice, miške, polnilci, električne ščetke, …)

VELIKE GOSPODINJSKE APARATE
(hladilniki, zamrzovalne omare in skrinje, štedilniki, pomivalni stroji, sušilni stroji, pečice, električni radiatorji, mikrovalovne pečice, …)

SIJALKE IN BATERIJE

Izkušnje naših strank

Zaradi našega odgovornega in premišljenega ravnanja z odpadnimi surovinami ter strokovnega in prijaznega dela nam zaupa vedno več posameznikov.

»Ko sva lani z ženo prenavljala kurilnico in kopalnico, sva takoj vedela, kam z odpadnim materialom. Surovino dobro poznava in odsluženo opremo sva že kar med obnovo odpeljala v njihov zbirni center. Zaposleni so nama pomagali pri raztovarjanju, tako da sva se hitro znebila stare šare, zraven pa za nekatere kose še nekaj zaslužila.«

Bojan Hercog iz Kotelj

»Pri nas vedno ves odpadni papir zbiramo v kleti in čez leto se ga nabere res veliko. Z možem ga enkrat letno peljeva v Surovino, z dobljenim denarjem pa greva na izlet. Vedno sva navdušena nad hitrim in strokovnim pristopom zaposlenih v zbirnih centrih. Bravo!«

Dragica Ramut iz Maribora

Imate vprašanja glede postopka sprejema in materialov?

Pišite nam.

Kontaktni obrazec