Lokacije Povpraševanje

Materiali

V Surovini zbiramo široko paleto odpadnega materiala, iz katerega na premišljen, inovativen in odgovoren način pridobivamo sekundarne surovine ali visokoenergetsko gorivo.

Preberite več

Kakovost za okolje

Pri Surovini že od nekdaj skrbimo za odgovorno in strokovno ravnanje z okoljem. Naše temeljno načelo je zavezanost k reciklaži in ponovni uporabi odpadkov.

Preberite več

Zemljevid

Lokacije naših zbirnih centrov po Sloveniji

Novice

24.02.2020
23.2.2020 je v podjetju Surovina d.o.o. na enoti Lahova 38 zagorelo v hali z nenevarnimi odpadki. Vnelo se je okrog 300 kubikov nenevarnih odpadkov.  Požar je uspešno pogašen, večje škode ni bilo.
Preberite več
17.02.2020
Akcija Čisto veselje se vrača v številne kraje po vsej Sloveniji. Akcija je namenjena za tople obroke starostnikom ki so vključeni v #projektVida. Poteka v sodelovanju z društvom Humanitarček ter podjetjem Surovina d.o.o.
Preberite več
13.11.2019
V sredo 13. novembra 2019 se je v Mariboru odvijal Karierni sejem – sejem poklicev in izobraževanja. To je ukrep lokalnih partnerjev, usmerjen v reševanje problema neskladja med ponudbo in povpraševanjem na trgu dela. Mladim, ki nadaljujejo izobraževanje v srednješolskih izobraževalnih programih, njihovim staršem, skrbnikom in svetovalnim delavcem so bile predstavljene možnosti, pa tudi pasti pri izbirah na kariernem področju. Surovina d.o.o. se je predstavila s paleto poklicev, ki jih opravljamo v našem podjetju.
Preberite več

Naj vaši odpadki
postanejo naša skrb!

Imate vprašanje? Pišite nam.

   Pošljite povpraševanje