Lokacije Povpraševanje

Materiali

V Surovini zbiramo široko paleto odpadnega materiala, iz katerega na premišljen, inovativen in odgovoren način pridobivamo sekundarne surovine ali visokoenergetsko gorivo.

Preberite več

Kakovost za okolje

Pri Surovini že od nekdaj skrbimo za odgovorno in strokovno ravnanje z okoljem. Naše temeljno načelo je zavezanost k reciklaži in ponovni uporabi odpadkov.

Preberite več

Zemljevid

Lokacije naših zbirnih centrov po Sloveniji

Novice

23.09.2022
Fakulteta za strojništvo, Univerze v Mariboru je skupaj s partnerji pristopila k prijavi projekta z naslovom Recikliranje hitrih antigenskih LFIA testov (COVID-19) (akronim: LFIA-REC). Glavni cilj projekta je zbiranje in obdelava uporabljenih hitrih antigenskih LFIA testov (COVID-19) ter vzpostavitev modela za njihovo obdelavo z namenom ponovne uporabe za različne namene.
Preberite več
13.09.2022
V sodelovanju z Univerzo v Mariboru je Surovina tudi letos gostila mednarodno skupino študentov, v okviru tradicionalne poletne šole, Solution Design – The Value of Waste.
Preberite več
27.05.2022
Društvo za zaščito živali LJ vabi, da v soboto, 4. junija 2022, med 8. in 18. uro, prinesete zbran star papir na parkirišče Centra Vič.
Akcija bo posvečena svetovnemu dnevu varstva okolja, ki ga vsakoletno obeležujemo 5. junija.
Preberite več

Naj vaši odpadki
postanejo naša skrb!

Imate vprašanje? Pišite nam.

   Pošljite povpraševanje