Lokacije Povpraševanje

Vabilo na dogodek "Ni debate - v Gorenje Surovino dajte stare aparate!"

09.04.2014

Gorenje Surovina, d.o.o je skupaj  z ZEOS-om, družbo za ravnanje z električno in elektronsko opremo,  ter podporo Radia Celje, pripravila veliko zbiralno-ozaveščevalno akcijo na celjskem, ki traja od 24. marca do 18. aprila 2014. Namen akcije je, ozavestiti otroke in mladino ter posledično njihove družine ter širšo javnost s posledicami nepravilnega ravnanja z odpadno električno in elektronsko opremo ter odpadnimi prenosnimi baterijami in akumulatorji. V akciji sodeluje že 24 osnovnih šol iz celjskega, ki tekmujejo pri zbiranju odpadne električne in elektronske opreme in odpadnih baterij. Pri zbiranju točk pa jim pomagajo tudi vsi občani. Ker je prav, da se dobro delo tudi nagradi, se vsi sodelujoči potegujejo za lepe nagrade. Trenutne rezultate posameznih šol si lahko pogledate na spletni strani surovina.si/.  in www.zeos.si/ .

KOT DODATNA AKTIVNOST K AKCIJI »NI DEBATE – V GORENJE SUROVINO DAJTE STARE APARATE!« BO

 V SOBOTO, 12. APRILA 2014

V CELJU NA ZUNANJEM PARKIRIŠČU PRED CITYCENTROM ZA VSE OBISKOVALCE, OD 8:00 DO 20:00, K PRAVILNI ODDAJI ODSLUŽENEGA APARATA NAGOVARJALO MULTIMEDIJSKO VOZILO E-TRANSFORMER. Z ZAVEDANJEM, DA SO E-ODPADKI POMEMBNI ZA NAŠE OKOLJE IN DA ŠTEJE PRAV VSAK, VABIMO VSE OBČANE K BREZPLAČNI ODDAJI ODPADNE ELEKTRIČNE IN ELEKTRONSKE OPREME TER ODPADNIH BATERIJ PRED CITYCENTROM CELJE, MARIBORSKA CESTA 100.

Vsak, ki bo oddal e-odpadek in/ali odpadno baterijo, bo sodeloval v žrebanju za privlačne nagrade.

Na dogodku bo prisoten tudi čarovnik, ki bo ob 11:00, 14:00 in 17:00 na šaljiv in čaroben način našim najmlajšim pokazal kako se ločuje odpadke. Vsem nadobudnežem pa bo med 11:00 in 17:00 uro pokazal čarovniške trike s katerimi bodo postali animator svoje družbe.

Kot podporniki dogodka so se priključili tudi Big Bang, d.o.o. in Orbico d.o.o. z blagovno znamko Duracell.

VABLJENI!

Naj vaši odpadki
postanejo naša skrb!

Imate vprašanje? Pišite nam.

   Pošljite povpraševanje