Lokacije Povpraševanje

V Ljubljani za Čisto veselje zbrali 47 t odpadnih surovin

10.02.2016

V okviru Zelene prestolnice Evrope je v Ljubljani zadnji teden januarja pod okriljem projekta Botrstvo v Sloveniji, Gorenja Surovine in Snage Ljubljana, potekala humanitarno-ekološka akcija Čisto veselje.
Občani so lahko na petih odjemnih mestih oddali odpadni papir, jekleni odpad, barvne kovine in odpadno električno in elektronsko opremo.  V tednu dni so Ljubljančani prinesli okrog 47 ton odpadnih surovin, s tem pa prispevali 3.500 evrov za pomoč otrokom iz projekta Botrstvo v Sloveniji.

Na ZPM Ljubljana Moste-Polje, kjer poteka projekt Botrstvo v Sloveniji, se zahvaljujejo vsem, ki so se na akcijo odzvali in priskočili na pomoč otrokom v stiski. Vsi trije organizatorji akcije pa so veseli, da so sodelujoči prepoznali dodatni pomen odpadnih surovin ter prispevali k solidarnosti in lepšemu jutri otrok.

V začetku aprila bomo akcijo Čisto veselje lahko podprli ljudje iz vse Slovenije, saj bo odpadne surovine za dober namen mogoče odložiti na več zbirnih mestih po vsej državi. Več informacij pa bo kmalu na voljo tudi na spletni strani www.cistoveselje.si.

Naj vaši odpadki
postanejo naša skrb!

Imate vprašanje? Pišite nam.

   Pošljite povpraševanje