Lokacije Povpraševanje

PRIPRAVITE SE NA ČISTO VESELJE

13.02.2018

Čisto veselje se vrača v številne kraje po vsej Sloveniji. Akcija je namenjena za počitnice otrok s projekta Botrstvo v Sloveniji in poteka v sodelovanju z ZPM-Moste – Polje, ter družb Gorenje Surovina, Spar in Interspar Slovenija.

Tudi letos bo potekala akcija Čisto veselje, ki vse Slovence in Slovenke spodbuja k solidarnosti in opozarja na pomen ohranjanja narave. Med 12. in 24. marcem 2018 boste lahko na izbranih lokacijah Gorenja Surovine d.o.o. po vsej Sloveniji odložili odpadno električno in elektronsko opremo, odpadni papir, jekleni odpad in barvne kovine, s tem pa prispevali za počitnice otrok s projekta Botrstvo. Približuje se pomlad, s tem pa tudi čiščenje kleti in garaž. Skozi Čisto veselje lahko odpadnim surovinam daste nov, plemenitejši namen. Pomagate lahko otrokom iz projekta Botrstvo, pri sproščenem druženju z vrstniki, hkrati pa ohranjate naravo in pripomorete k čistejšemu okolju.

Vse informacije o letošnji akciji najdete na spletni strani www.cistoveselje.si ali na Facebook strani akcije, kjer je objavljen seznam odpadnih materialov (na lokacijah Spar in Interspar zbiramo samo papir) in točne lokacije zbirnih mest.  
surovina_veselje_logo_news.jpg

Naj vaši odpadki
postanejo naša skrb!

Imate vprašanje? Pišite nam.

   Pošljite povpraševanje