Lokacije Povpraševanje

PRIPRAVITE SE NA ČISTO VESELJE

24.03.2016

Čisto veselje se vrača v številne kraje po vsej Sloveniji. Akcija je namenjena pomoči otrokom s čustvenimi in vedenjskimi motnjami iz družin v stiski in poteka v sodelovanju projekta Botrstvo v Sloveniji ter družb Gorenje Surovina in Spar in Interspar Slovenija.

Tudi letos bo potekala akcija Čisto veselje, ki vse Slovence in Slovenke spodbuja k solidarnosti in opozarja na pomen ohranjanja narave. Med 1. aprilom in 10. aprilom 2016 boste lahko na izbranih lokacijah po vsej Sloveniji odložili odpadno električno in elektronsko opremo, odpadni papir, jekleni odpad in barvne kovine, s tem pa prispevali k lepšemu poletju za otroke s čustvenimi in vedenjskimi motnjami. Velikonočni čas je med mnogimi čas za pripravo na pomlad, s tem pa tudi čiščenje kleti in garaž. Skozi Čisto veselje lahko odpadnim surovinam daste nov, plemenitejši namen. Pomagate lahko otrokom, ki so zaradi težav prikrajšani pri sproščenem druženju z vrstniki, hkrati pa ohranjate naravo in pripomorete k čistejšemu okolju.

V lanskem letu smo s pomočjo številnih dobrih ljudi v okviru akcije zbrali skoraj 59.000 evrov in več kot 527 ton odpadnega materiala, s tem pa pomagali 120 otrokom na počitnice.

Vse informacije o letošnji akciji najdete na spletni strani www.cistoveselje.si ali na Facebook strani akcije, kjer je objavljen seznam odpadnih materialov in točne lokacije zbirnih točk.

Naj vaši odpadki
postanejo naša skrb!

Imate vprašanje? Pišite nam.

   Pošljite povpraševanje