Lokacije Povpraševanje

MANJŠI POŽAR NENEVARNIH ODPADKOV USPEŠNO POGAŠEN

24.02.2020

23.2.2020 je v podjetju Surovina d.o.o. na enoti Lahova 38 zagorelo v hali z nenevarnimi odpadki. Vnelo se je okrog 300 kubikov nenevarnih odpadkov.  Požar je uspešno pogašen, večje škode ni bilo.
 
Varnostniki so zaznali prve zametke požara ob 22.00 uri in nemudoma obvestili pristojne ter sprejeli vse potrebne ukrepe za zajezitev in preprečitev širitve požara. V te namene usposobljeni delavci podjetja so takoj, ko so ugotovili, da je to potrebno, obvestili pristojne organe (ob 22.15). Gasilske enote so bile na kraju dogodka v najkrajšem možnem času in uspele do 02.30 požar v celoti pogasiti. Do šeste ure zjutraj so gasilci izvajali požarno stražo, od takrat pa zato usposobljeni zaposleni in varnostna služba skrbno nadzoruje kraj dogodka. Poškodovanih ni bilo, tudi škode na objektu samem (skladiščne hale) ni bilo. Vzrok požara pristojni še ugotavljajo.
Tako dobrim sistemom preventive (24-urnem fizičnem varovanju lokacije, sistemom za detekcijo požara, izobraževanju zaposlenih) kot tudi učinkoviti akciji delavcev Surovine in gasilcev, ki so naredili vse kar je mogoče, gre zahvala, da je bil požar hitro pod kontrolo, škoda pa minimalna.

Naj vaši odpadki
postanejo naša skrb!

Imate vprašanje? Pišite nam.

   Pošljite povpraševanje