Lokacije Povpraševanje

Izjemni rezultati akcije "Ni debate - v Gorenje Surovino dajte stare aparate

01.01.2012

Končali smo! Našo prvo veliko akcijo zbiranja odpadne električne in elektronske opreme v Mariboru in okolici. Bili ste preprosto enkratni. Takšne količine, v takšnem času z akcijo ni zbral še nihče v Sloveniji! Skupaj smo zbrali neverjetnih 291.189 kg odpadne OEEO. Zadnji dnevi so bili res polni adrenalina, tekmovalnosti, volje in trdega dela. Edino prav in pravično je, da smo dobili dva zmagovalca. Z vašo pomočjo in veliko prizadevnostjo koordinatorja gospoda Tomislava Lešnika je bila to šola Gustava Šiliha Maribor in z neverjetnim sodelovanjem vseh občanov je to tudi Osnovna šola Duplek s koordinatorko gospo Marjetko Bezjak na čelu. Na šoli Gustav Šilih so zbrali največje število točk, na šoli Duplek pa največ aparatov. V naslednjih dneh vam pripravimo točno poročilo po zbranih kosih.

Iskrene čestitke vsem!

Tako se bo v mesecu decembru treslo od novoletne zabave, ki smo jo obljubili skupaj s podjetjem Miklavške pekarne, Košaki, Droge Kolinske, Srednje šole za gostinstvo in turizem in motela Lešnik. Osnove šole Fram, Rače in Draga Kobala pa bodo za nagrado prejeli prijetno druženje čarodeja Wladimirja z njegovim Magičnim Kabaretom na njihovi šoli.

Na koncu se želimo zahvaliti vsem šolam, ki so tako množično pristopila k tej akciji in s tem pokazala svojo odgovornost do okolja, do nas, do vas! Zahvaljujemo se vsem občanom Maribora in okolice, vsem podjetjem,ki so jim pomagali in vsakemu posebej, ki je prinesel kakšen aparat na naš zbirni center ali šolo. Hvala tudi vsem moderatorjem na Radiu City, ki so nas spodbujali in pripravljali zanimive prispevke .Pokazali smo, da smo na iz pravega testa, da je naša zavest do narave odgovorna in se pri tem naučili, kako pomembno je, da te odpadke pravilno ločujemo. Naš cilj je dosežen!

izjemni_razultati_akcije4.jpg
izjemni_razultati_akcije2.jpg
izjemni_razultati_akcije5.jpg
izjemni_razultati_akcije6.jpg
izjemni_razultati_akcije7.jpg
izjemni_razultati_akcije8.jpg
izjemni_razultati_akcije3.jpg

Naj vaši odpadki
postanejo naša skrb!

Imate vprašanje? Pišite nam.

   Pošljite povpraševanje