Lokacije Povpraševanje

Brezplačni spletni tečaj mehkih veščin

18.09.2020

Univerza v Mariboru oktobra organizira spletni tečaj mehkih veščin. Potekal bo v sklopu projekta OUTDOC, v katerem sodeluje tudi Surovina. Tečaj je namenjen doktorskim študentom Univerze v Mariboru. Naš cilj je izboljšati zaposljivosti doktorandov v vzhajajočih ekonomskih sektorjih.
Mehke veščine so namreč izjemno pomembne, saj nam omogočajo, da:
  • izboljšamo svojo interakcijo z drugimi (v zasebnem in profesionalnem okolju),
  • bolje izrazimo lastne želje in potrebe,
  • izboljšamo svojo zaposljivost, saj so sodobna delovna okolja osnovana na teh veščinah ter učinkoviteje delamo s strankami in poslovnimi partnerji.
Mehke veščine so zelo pomembne za mlade, saj jim olajšajo proces iskanja zaposlitve, prav tako pa delodajalci pogosteje zaposlijo osebe, ki imajo dobre komunikacijske sposobnosti, znajo delati v skupinah ter so pri svojem delu odgovorne in strokovne.
S sodelovanjem štirih evropskih univerz in delodajalci iz vzhajajočih sektorjev je nastal inovativni spletni tečaj desetih mehkih veščin, ki jih mladi doktorandi v industriji najpogosteje potrebujejo. Vključeval bo veščine kot so ustna in pisna komunikacija, motivacija, skupinsko delo ter reševanje konfliktov.
Tečaj bo trajal 10 tednov, pričel pa se bo v oktobru. Poleg spletnega tečaja se bodo izvajale tudi dodatne aktivnosti, kot so mentoriranje, coaching ter delavnice in pretočna predavanja s strokovnjaki iz različnih sektorjev.
Prijava na tečaj je mogoča do 2.10.2020 preko te povezave ali preko e-pošte .
Več informacij je na voljo rudi na spletni strani projekta: https://outdoc.usal.es/training-program
vabilo.png

Naj vaši odpadki
postanejo naša skrb!

Imate vprašanje? Pišite nam.

   Pošljite povpraševanje