Lokacije Povpraševanje
19. Akcija zbiranja papirja v Društvu za zaščito živali Ljubljana
19. Akcija zbiranja papirja v Društvu za zaščito živali Ljubljana

19. Akcija zbiranja papirja v Društvu za zaščito živali Ljubljana

13.06.2017

Že tradicionalno je naše podjetje ponovno sodelovalo pri akciji zbiranja papirja, ki ga organizira Društvo za zaščito živali Ljubljana. Akcija je potekala v soboto, 3. junija, med 8. in 18. uro pred Centrom Interspar Vič v Ljubljani. To je bila priložnost, da smo ljudje naredili dobro delo in hkrati poklepetali s prostovoljci DZZŽ.
Tako smo lahko izvedeli kaj novega o živalih in njihovi zaščiti, srečali druge ljubitelje živali in poleg zbranega papirja pomagali tudi tako, da smo prinesli odpadne originalne kartuše, zamaške, ter seveda hrano in opremo za živali. V akciji smo zbrali 22.140 kg papirja in tudi tokrat bo del zbranih sredstev namenjen Zavetišču Horjul in Zavodu SVSP (Slovenski Veterinarji Sterilizirajo Potepuhe.) Tudi letos so priskočili na pomoč prostovoljni gasilci PGD Ljubljana – Vič, prostor pa je prijazno odstopil Center Vič.
Sodelujoči v akciji so se lahko vključili v nagradno igro, ki so jo omogočili donatorji. Ob 17h so prostovoljci društva pripravili tudi zanimivo predavanje o pasji telesni govorici. Na dogodku je bila tudi postavljena stojnica, kjer je bil vsak nakup, večinoma ročno delo ustvarjalnih prostovoljcev, dobrodelen.
V društvu za zaščito živali so glede odpadkov zelo osveščeni. Hkrati z akcijo zbiranja papirja opozarjajo tudi na pomen ločevanja odpadkov za dobrobit živali. Vsi nepravilno odloženi nevarni odpadki lahko uničijo življenje v naravi, živali pa lahko zbolijo, se poškodujejo, zapletejo v odpadke ali poginejo, če pridejo v stik z njimi.
Naše podjetje se lahko pohvali, da se z velikim veseljem odzove akciji, ki jo organizira Društvo za zaščito živali Ljubljana.
 

Naj vaši odpadki
postanejo naša skrb!

Imate vprašanje? Pišite nam.

   Pošljite povpraševanje